Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

Εν ψυχρώ δολοφονία 16χρονου


βία και αναβρασμός στην αθήνα.κάτι συμβαίνει.


Κρίμα για όλους μας.Ότι και να έκανε αυτό ο παιδί, δεν υπάρχει δικαιολογία για την πολιτεία που επιτρέπει τέτοια αίσχη. Στο μεταξύ κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός και βγαίνουν στον δρόμο αλλά ΄όχι για διαμαρτυρία αλλά για βιαιη αντίδραση σε οτιδήποτε βρουν μπροστά τους.Ιδιοκτησίες πολιτών επιχειρήσεις αυτοκίνητα. Άλλοι είναι οι αναρχικοί και άλλοι οι τραμπούκοι. Δεν υπάρχει ιδεολογικό υπόβαθρο σε κάποιους που φοράνε μάσκα και βάζουν φωτιές.
Από την άλλη πλευρά
Στην τηλεόραση ακούω "δεν αυτη είναι η ελληνικη αστυνομια". Να μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι κλπ.Δύο ομάδες με αντικρουόμενα συμφέροντα. Η πρώτη στέλνει πολιτικά μηνύματα με λάθος τρόπο, με πέτρες και φωτιά, η δεύτερη κάνει τη δουλειά της, όμως κρατάει όπλο..

Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ;Ή εξοστρακίσθηκε η σφαίρα; Το αποτέλεσμα μένει ίδιο.Το παιδί έχασε τη ζωή του.


"η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη από την Επιτροπή Συνταγματικών Δικαιωμάτων Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, υποστηρίζει ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι τονίζουν ότι μπορούν να βεβαιώσουν ότι η σφαίρα δεν εξοστρακίσθηκε και ότι ο νεαρός πυροβολήθηκε εν ψυχρώ." (Καθημερινή)


Άγριοι και απαράδεκτοι.Όλοι σας!

3 σχόλια:

 1. Δύο πλευρές αντικρουόμενες..
  Ποιανης το μέρος να πάρεις...


  Ενάντια στον κάθε μπάτσο .. που φορώντας μια στολή νομίζει ότι έγινε θεός... αφαιρεί ζωές ανάλογα με τα κέφια του..

  Ενάντια στους αναρχικούς με απώτερο σκοπό το πλιάστικο...

  Κουράστηκα...
  Να ζω σε ένα πολίτευμα που δεν με αντιπροσωπεύει...
  που πρέπει να φυλάγομαι γιατί εννοείται ότι κάποιος θα με κλέψεις.. τώρα θα είναι το κράτος, οι ΔΟΥ, ο κάθε ταρίφας που νομίζει ότι δεν βλέπω τι κάνει με το ταξίμετρο, ο γείτονας μου, οι βουλευτές που πουλήσανε κάθε έκταση γης της Ελλάδας μας..

  Κουράστηκα..
  Μα κανείς δεν κάνει τίποτε για να αλλάξει όλο αυτό ...


  Και θλίβομαι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα. Χμ δυστυχώς είμαστε εδω και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι βελτιώσουμε εμείς τις συνθήκες.
  Σορρυ αλλα για το πολίτευμα εμείς θέλαμε τη δημοκρατία κ τη θέλουμε ακόμα. Το Βαρέλι οταν ειναι τρύπιο απο τον πάτο δεν του φταίει που δεν έχει καπάκι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κοιτάξτε,
  τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτά που βλέπουμε, αλλά αυτά που συμβαίνουν παρασκηνιακά.. Κάποιους βολεύει η αυτή η αναταραχή.Είτε αυτό λέγεται βατοπέδι, είτε λεγεται πολιτική της ελλάδας ως προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ (βλέπε συμβάσεις Ελλάδας με Κίνα και Ρωσία).Απο "κάτι" θέλουν να μας αποσπάσουν την προσοχή. Αυτή είναι η πραγματικότητα στις κοινωνίες των ανθρώπων χρόνια τώρα. Και όλοι οι πόλεμοι δείχνουν το ίδιο. Παρασκηνιακή δράση των ελιτ των κάθε χωρών. Και εμείς θεατές και μόνο, γιατί, όσο και να ψάχνεσαι, όσο και να διαβάζεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρα μόνο σε πολύ προσωπικό και στενό επίπεδο..


  καλή σας μέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Απάντησαν